ФК «Глибока» відзначила завершення футбольного сезону 2019 року

У суботу, 19 жовтня, відзначили футбольний сезон 2019 року. В гостинних стінах ресторану «Ольга» зібралося багато шанувальників народної гри, щоб на мажорній ноті додати ще один рік до літопису футбольних звершень футболістів Глибокої.

Традиційно відзначили нагородженням у індивідуальних номінаціях, кращих гравців, яких визначили самі гравці та фанати футбольного клубу, таємним голосуванням.

Кращими  було визнано: воротар – Максим Мишковський, захисник – Іван Молофій, півзахисник – Олександр Завершинюк, нападник – Максим Солом’ян, кращими бомбардирами стали Вадим Шостак та Андій Мотовилець, найкориснішим гравцевм став Дмитро Лях а найдисциплінованим – Михайло Телегуз. Подяку найкращому вболівальнику було вручено Михайлу. Клоченку

Грамоти, Подяки та заохочуванні подарунки спортсменам футбольного клубу вручили селищний голова Григорій Ванзуряк, заступник федерації футболу Глибоцького району Микола Лях та один з засновників футбольного клубу Микола Лопуляк.

У теплому і дружньому крузі було обговорено футбольний сезон 2019 року та перспективи на наступний 2020 рік. Пролунало чимало критики щодо невдало проведеного І-го кола та багато найкращих слів до гри у другому колі. Власне, проаналізувавши ввесь 2019 сезон ФК «Глибока» у другому колі набравши 19 очок був першим, а за підсумками всього чемпіонату, четвертими.

Наснаги, бойового духу і кращих результатів ФК «Глибока» у новому 2020 сезоні!