На полігоні «Прибан» відзначили День бійця територіальної оборони

Бійці підрозділів територіальної оборони Буковини на військовому полігоні Прибан пройшли черговий вишкіл, а також мали нагоду привітати один одного. В першу суботу жовтня, вже другий рік поспіль, в Україні відзначається День бійця територіальної оборони. Про це повідомляє пресслужба Чернівецького ОВК.

«Свято важливе, адже саме ці чоловіки та жінки, у разі масштабної загрози, захищатимуть наші домівки від ворога та забезпечуватимуть безпеку в нашій області. На підрозділи ТрО покладаються завдання з організації охорони органів державної влади, місцевого самоврядування, важливих об’єктів та комунікацій, боротьби з диверсійно-розвідувальними силами противника, у тому числі – розгортання та несення служби на блокпостах», – зазначає керівництво облвійськкомату.

Ряд бійців територіальної оборони за сумлінне виконання військового обов’язку, відповідальність та готовність стати у стрій захисників України командуванням бригади територіальної оборони нагороджено грамотами. Серед нагороджених й Андрійчук Олександр. Олександр саме повернувся з міста Полтава, де здобував новий для себе фах. Сподіваємось, що здобуті навички йому доведеться застосовувати лише на полігоні.

Серед підрозділів територіальної оборони нашої бригади перше місце цього року, як і минулого, здобули бійці військової частини А7187, серед яких є  багато мужніх та відповідальних жителів Глибоцького району.

Командир Чернівецької бригади територіальної оборони відзначив кращих та висловив вдячність особовому складу за патріотичну громадянську позицію, за участь у зміцненні обороноздатності держави.

Запрошуємо й Вас стати в наші ряди! Телефон для запитань 0665081808.