Першу поетичну збірку презентував працівник культури Руслан Назаришин

“Зірок на небі вистачить усім” – під такою промовистою назвою вийшла у світ збірка музично-поетичних творів завідуючого бібліотекою-філією с.Коровія, педагога Руслана Олександровича Назаришина. Приємно, що повернення автора до криниці поетичного слова відбулося саме з часу його роботи в галузі культури, а назва народилася на одній із урочистостей з нагоди професійного свята.
Привітали автора зі знаменною подією у житті голова літературно-мистецької студії “Витоки” Олександра Приходько-Возняк, начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна, працівники районних бібліотек на чолі з директором ЦБС Ольгою Ковальчук, знані поети краю Галина Семенюк-Сисолєтіна, Родіка Зегря, Михайло Стасюк, директор Глибоцької художньої школи Людмила Тодорюк, директор Глибоцького районного краєзнавчого музею Ольга Шевченко та інші гості.
Поезії зі збірки звучали у авторському виконанні Руслана Назаришина, твори, що покладено на музику у співпраці з Юрієм Вовчуком, присутні слухали у запису, всі бажали автору щасливої творчої долі, вітали з гарним почином.
Протягом кількох років Руслан Олександрович друкується на шпальтах газети “Відродження”, журналу “Позакласний час” та інших часописах, є учасником районних та обласних заходів.
Відрадно, що письменницьке коло краю поповнилося новим цікавим автором, чиїй зірці бажаємо яскраво сяяти на творчому небосхилі району.

Олена Репіна