АКЦІЯ МІСЯЦЯ: СТОП Інфекції! Знижка більше 30%!

Після закінчення гарячої літньої пори – пори відпусток та відпочинку, саме час подумати про дуже особисте – про своє інтимне здоров’я…
Зона ризику для зараження урогенітальними інфекціями (УГІ) є ширшою, аніж невпорядковане статеве життя. Більшістю інфекцій можна захворіти у громадських місцях, під час народження (якщо мати є носієм інфекції, вона передається дитині), під час спільного користування засобами особистої гігієни, а також різними іншими побутовими шляхами.
ЦІКАВІ ФАКТИ про УГІ
  • За даними ВООЗ, щороку близько 500 млн осіб заражаються однією з чотирьох основних видів УГІ: хламідіоз, гонорея, сифіліс та трихомоніаз.
  • Понад 530 мле осіб мають вірус, що викликає генітальний герпес.
  • Більшість інфекцій протікають без симптомів.
  • Деякі інфекції можуть ВТРИЧІ підвищувати ризик захворювання ВІЛ
  • УГІ можуть мати дуже серйозні наслідки – не лише безпосередній вплив самої інфекції на здоров’я людини, але також шляхом передачі інфекцій і хронічних захворювань від матері дитині.
Інфекційні захворювання урогенітальних органів на сьогодні є дуже поширеними, при цьому офіційна медична статистика є не повною, тому що значна частина людей часто не поспішають звертатись до медичних закладів. Дуже часто люди не знають про те, що хворіють на деякі захворювання, оскільки багато з них, зокрема трихомоніаз, хламідіоз, мікоплазмоз розвиваються без яскраво виражених симптомів.
У вересні ДЦ «МеДіС» підготував для Вас два акційні пакети, відмінність між якими полягає не лише у кількості досліджень, але також у методиці їх здійснення.
Акційний пакет №1: «Скринінг TORCH-6» – це дослідження 6-ти основних інфекцій методом визначення наявності антитіл IgG.
Акційний пакет №2: «Скринінг TORCH-8» – включає в себе 8 основних інфекцій, які досліджуються якісно методом ПЛР.
Яка відмінність між методами AT IgG та ПЛР?
Аналізом на АТ IgG ми встановлюємо, чи був контакт Вашого організму (точніше, Вашої імунної системи) з тою чи іншою інфекцією. Дослідження крові на наявність АТ IgG до збудників інфекційних захворювань є стартовим методом діагностики.
Людина не є стерильною, у кожному з нас живе значна кількість мікроорганізмів, які бувають і корисними, і шкідливими, або навіть корисні бактерії при певних обставинах стають шкідливими. Аналіз на наявність АТ IgG показує нам факт контакту з інфекцією, який міг трапитись два тижні тому, або і 10 років тому. Результат цього контакту міг бути дуже різним – імунна система могла:
– повністю «виштовхнути» інфекцію з організму (ідеальний варіант);
– боротись з інфекцією, але не побороти остаточно, і ця інфекція «сховалась» десь в організмі в очікування сприятливих умов для активації;
– зовсім не справитись з інфекцією і вона активно продовжує шкодити людині, призводячи до хронічних патологій.
У всіх цих випадках у крові буде виявлено імуноглобуліни G. Якщо ваш результат на АТ IgG до будь-якої з інфекцій виходить за межі норми – необхідно проводити більш прицільні дослідження конкретної інфекцій під наглядом лікуючого лікаря.
Матеріал для дослідження АТ IgG: венозна кров.
ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція (англ. Polymerase chain reaction – PCR) – це метод лабораторної діагностики, який виявляє наявність збудників інфекційних захворювань в тих випадках, коли іншими методами (імунологічними, бактеріологічними, мікроскопічними) це зробити неможливо. Чутливість ПЛР-аналізу складає 10-1000 клітин в пробі (чутливість імунологічних і мікроскопічних тестів – 103-105 клітин). Відкриття методу полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) стало одним з найбільш видатних подій в галузі молекулярної біології за останні десятиріччя. Це дозволило підняти медичну діагностику на якісно новий рівень. Основними перевагами ПЛР як методу діагностики інфекційних захворювань є його висока специфічність і чутливість, пряме визначення наявності збудника, висока швидкість отримання результату, можливість діагностики не тільки гострих, а й латентних інфекцій.
Якісне ПЛР-дослідження допомагає дуже точно з’ясувати, чи присутня дана інфекція в організмі. Якщо результати будуть позитивними, тоді лікуючий лікар назначає прицільно додаткові кількісні дослідження конкретних інфекцій для призначення найбільш правильного та ефективного лікування.
Матеріал для ПЛР-досліджень: урогенітальний зішкріб.
Інфекції, що передаються статевим шляхом можуть призвести до серйозних наслідків:
  • запальних захворювань чоловічих (простатит) і жіночих статевих органів (вагініт, вульвіт тощо)
  • запальних захворювань органів малого тазу (аднексит, сальпінгіт, ендометрит)
  • порушення процесів сечовипускання (уретрит)
  • несприятливих наслідків вагітності (вроджені вади плоду, мертвонародження, викидні);
  • безпліддя;
  • ризику розвитку раку шийки матки у жінок.
Тривалість інкубаційного періоду з моменту інфікування варіює від 2-3 днів до декількох тижнів в залежності від виду інфекцій.
Більшість інфекцій протікають безсимптомно, або з незначними симптомами, і з цієї причини можуть залишатися нерозпізнаними. Люди, хворі на статеві інфекції, іноді навіть не підозрюють про наявність хвороби і становлять загрозу для інших.
Які дослідження входять до акційних пакетів?
Скринінг «TORCH-6» (АТ IgG) включає в себе:
  • Токсоплазма (АТ IgG)
  • Цитомегаловірус (АТ IgG)
  • Хламідія АТ Ig G до Сhl. trachomatis
  • Мікоплазма (АТ Ig G до антигенів Mycoplasma hominis)
  • АТ IgG до Ureaplasma urealyticum
  • АТ IgG до вірусу Varicella zoster (герпес)
Термін виконання: 4 робочих дні
Акційна ціна: 649,00 грн (звичайна ціна – 945,00 грн)
Знижка в пакеті: більше 30%
Скринінг «TORCH-8» (якісно, ПЛР) включає в себе:
  • Трихомонада
  • Гарднерелла (Gardnerella vaginalis)
  • Хламідія (Chlamidia Trachomatis)
  • Мікоплазма (Mycoplasma hominis)
  • Мікоплазма (Mycoplasma genitalium)
  • Уреаплазма, визначення виду (Ureaplasma urealiticum+parvum)
  • Кандида, визначення виду (Candida albicans + crusei + glabrata)
  • Гонорея (Neisseria gonorrhoeae)
Термін виконання: 3 робочі дні
Акційна ціна: 749,00 (звичайна ціна – 1075,00 грн)
Знижка в пакеті: більше 30%
Акція триває з 2 до 30 вересня 2019 р. у всіх відділеннях ДЦ «МеДіС». Без вікових обмежень.
Своєчасна діагностика інфекцій хоча б у одного з партнерів у ДЦ «МеДіС»
дає можливість уникнути зараження іншого партнера, а також вчасно почати лікування та бути здоровими!
«МеДіС» – Щастя Бути Здоровим
Гаряча лінія: 0 800 50 17 50