Консультації з громадкістю в Глибоці розпочали з кута «Валовія»

16-го серпня відбулася робоча зустріч голови Глибоцької селищної ради Григорія Ванзуряка, начальника комунальної служби Юрія Сорощука, депутатів селищної ради Цибуляка Степана, Крайської Дарини, Коломийчука Василя з глибочанами, які проживають на так званому куті «Валовія».

Було підкреслено, що серед низки питань, які потребують якнайшвидшого вирішення в селищі – поводження з твердими побутовими відходами. В зв’язку з цим селищною радою було з ініційовано розгляд питання організації в селищі роздільного збирання побутових відходів.

Як часто у громаді забирають сміття? Чи є несанкціоновані сміттєзвалища? Чи є у планах встановлювати сміттєві баки на роздільне сміття? Яка буде оплата за дану послугу?

Такі питання було обговорено в ході зустрічі і визначено подальші кроки щодо сортування і вивозу побутового сміття, водопостачання та водовідведення у даному районі Глибокої. Прийнято рішення рекомендувати сесії прийняти тариф із вивезення сміття наступний – 15 гривень з особи але не більше 50 гривень з господарства в місяць. На кожній вулиці встановити сміттєві баки для роздільного сміття, а бажаючим купити індивідуальні баки зробити знижку послуги 50% на 2 роки.

 Це перша зустріч з мешканцями селища. Такі зустрічі плануються з жителями Глибоки в усіх кутах селища.