Глибоччина вшанувала бухгалтерів району з нагоди професійного свята

Поважні гості заходу – народний депутат України Григорій Тіміш, секретар селищної ради, голова профспілки працівників бюджетних установ району Олена Бадюк привітали представників професії, для яких цифри – не математичний знак, а хліб насущний.
Зворушливо прозвучали спогади гостей про матерів, які пройшли життям пліч-о-пліч з цією професією. Зокрема, Григорій Іванович розповів про те, що й досі пам`ятає, як цокає вночі мамина рахівниця: коли сім`я вже спала, мама – Віоріка Іванівна, що працювала головним бухгалтером колгоспів у селах Купка та Просіка, доробляла вдома звіти аби все було здано вчасно. У відповідь на це присутні у залі бухгалтери ствердно кивали головами та відгукувалися вдячними аплодисментами на щирі слова та квіти, які разом із сином Олександром вручив присутнім народний депутат.
Грамоти, подяки та грошові премії вручила колегам пані Олена Бадюк, побажавши професійного успіху та сімейного затишку учасникам свята.
До вітань долучилася також голова Асоціації місцевого самоврядування Наталія Будей, яка привітала працівників галузі теплими словами звернення у листі, і працівники культури району: начальник відділу Олена Рєпіна – ведуча заходу, керівник НАФК “Калинонька” Надія Заболотнюк, художній керівник РКБТД Володимир Харитеску. Тепла, щира атмосфера свята переконливо засвідчила, що заходи з нагоди Дня бухгалтера мають проводитися в районі на рівні з професійними святами інших галузей.

Олена Рєпіна