Літа – літами, та шана і повага не зникають

Якби це банально не звучало, але роки все-таки беруть своє. Все рідше нам вдається зустрічатись, хоча від Глибоки до Димки, здається, рукою подати. У ті часи, коли обидвоє були на робочих місцях, ледь не щодня мали змогу побачитись, обговорити ті чи інші проблеми. І тоді я особливо відчував наскільки Петро Дмитрович Дущак – директор райкіновідеомережі відданий роботі, професії, як він живе ними і прагне більш зробити якома більше для колективу. Втім, дедалі важче це вдавалось, бо час Інтернету більше витісняв кіно, демонстрацію фільмів у кінотеатрі, клубах та шкільних актових залах.

Але оптимізм, енергія життя не покидали Петра Дмитровича до самого виходу на пенсію. І це добре розуміли, шанували і досі шанують колеги, всі ті хто працював поряд.

Кажуть, як не крути, не верти, однак у календар людина мусить заглядати. І саме сьогодні, 3-го липня, в Петра Дущака і є той момент. Цій вельми порядній, доброзичливій і чуйній людині виповнюється 70 поважних і мудрих літ. Тож, Петре Дмитровичу, міцного здоров’я, щастя і злагоди в сім’ї, радості від дітей та онуків на многая літа!

Василь Гейніш