Світлого майбутнього тобі, Глибоко!

Вулиці, сквери, центральний майдан селища, щедро залиті сонцем, ожили вже зранку прикінцевої червневої неділі. Саме цього дня розпочалось святкування з нагоди 581-ї річниці з часу першої письмової згадки про Глибоку, водночас і традиційного Дня молоді.

Організатори урочистостей розробили доволі насичену та цікаву програму, в яку ввійшли, зокрема відкриття Центру економічного розвитку Глибоцької селищної ради ОТГ, партнерський форум місцевого розвитку, кулінарний конкурс «Глибоцький медівник», де перемогли кулінари ДНЗ «Сонечко», флеш-моб «водні бої», змагання з ряду видів спорту, в тому числі футболу де зустрілись команди ФК «Глибока» та ФК «Фазенда» (Садгора)  (2 : 0), виступ відомого Буковинського дуету «Писанка», молодіжний концерт та розваги.

Словом, звучали пісні і музика, панував святковий настрій глибочан і гостей селища серед яких були і представники органів місцевого самоврядування Румунії та Польщі. І мимоволі спали на думку рядки з вірша: «Сьогодні селище, ще тільки селище, а завтра місто молоде.»

Отож, світлого тобі майбутнього, Глибоко!