Сьогодні відзначають 23-тю річницю Конституції України

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне  минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Напередодні, 27 червня, в залі засідань районної ради відбулись урочистості з нагоди відзначення 23-ї річниці Конституції України. Привітати присутніх завітали голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій, голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, народний депутат України Григорій Тіміш, голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк.

Звертаючись до присутніх у залі, Георгій Васильович наголосив: «У ці дні ми маємо усвідомлювати, що 28 червня, це не лише той день, коли було прийнято Конституцію України. Це день, коли сталася визначна подія у житті нашої держави – утворено особливий інститут правової системи країни, за яким передбачено подальший розвиток нашої держави і нашого суспільства».

Кращих працівників трудових колективів нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини, а материнство є найвищим покликанням жінки. І сьогодні, в переддень Дня Конституції України вручено відзнаки «Мати-героїня» мешканкам Глибоцького району.

Від учасників зібрання поклали квіти до пам’ятників вірному сину української нації Тарасу Григоровичу Шевченку, “Борцям за волю України” та Невідомому Солдату. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх Героїв, які віддали своє життя за незалежність та розбудову правової демократичної держави та можливість реалізувати свої права і свободи, які передбачені Основним Законом держави.

Для присутніх в залі виступили НАФК «Кам’янчанка», Артур Мілевський, дует у складі Надії Заболотнюк та Івана Ткачука, дует у складі Софії Верхоляк та Емми Лупуляк.

 

Фото песслужби Глибоцької РДА