У фіналі змагань Держслужбовців Буковини Глибочани вибороли друге місце

Фртр з архіву Глибока.ІНФО

Сьогодні у Новоселиці відбулися змагання за програмою Спартакіади серед команд державних службовців.

В змаганнях взяли участь команди Вижницького, Глибоцького, Герцаївського, Заставнівського, Кіцманського, Кельменецького, Новоселицького, Путильського, Хотинського районів та Чернівецької ОДА.

Головним завданням змагань є пропаганда здорового способу життя, залучення державних службовців усіх рівнів до регулярних занять фізичною культурою та організація здорового і активного відпочинку.

За підсумками змагань ІІІ-те місце посіла команда з Кельминецького району, ІІ-ге місце виборола команда Глибоцького району, а переможцями спартакіади серед працівників державної служби стали спортсмени Віжниччини.  Командам-переможцям та  спортсменам, які вибороли призові місця індивідуально, були вручені грамоти, дипломи і кубки.

Зазначим, що у таких змаганнях є переможці, але немає переможених, тому що спорт – це насамперед  задоволення, азарт і позитив.

За результатами фінальних змагань обласної спартакіади сформують збірну команду депутатів Чернівецької області, яка візьме участь у фінальній частині Всеукраїнської спартакіади.