Глибочaни взяли участь у відзначенні Дня міста Трускавець

14-16 червня творчі колективи Глибоччини взяли участь у низці заходів з нагоди відзначення дня міста Трускавець на Львівщині. Увазі поважних делегацій, мешканців та гостей міста-курорту був представлений мистецький проект під красномовною назвою «Душа моєї Буковини». Учасники проекту продемонстрували високий виконавський рівень, автентичність матеріалу та збереження місцевих традицій. Основне завдання, яке ставили перед собою організатори заходу, дати можливість усім присутнім відчути неповторну красу, різнобарв’я та унікальність буковинського краю.
У мистецькому проекті взяли участь Народний аматорський ансамбль танцю «Ізвораш» (кер.Роман Нагірний), Народний аматорський оркестр народних інструментів (кер.Валентин Опаєць) та солістка Надія Заболотнюк.
Жителі міста із захопленням слухали,підтримували щирими та гучними оплесками наші колективи. Ця подорож стала справжнім відкриттям та подарунком не тільки для краян, а й для глибочан, адже більшість із артистів в Трускавці побували вперше. Наші аматори обмінялись досвідом, здобули багато знайомств, емоцій та вражень. Також приємно вразила привітність та гостинність трускавчан, родинна атмосфера та неймовірно шанобливий прийом.
Ми висловлюємо щиру вдячність голові Глибоцької ОТГ – Ванзуряку Григорію Степановичу за підтримку та надання автобуса.