У с. Черепківка відзначили Міжнародний День захисту дітей

До цього свята в будинку народної творчості та дозвілля села Черепківці відбулося свято дитинства “Хай щастю дитини не буде кінця”. Завідуючою бібліотеки Віорікою Ірмійчук було оформлено тематичну виставку та написаний сценарій. Ведуча бібліотекар Ніна Бугня розповіла про значимість дитини в сім’ї, а ще про те якщо є дитина яка потребує підтримки з боку оточуючих та небайдужих людей.  Свято та благодійний концерт, який організувала депутат селищної ради, художній керівник БНТД Ольга Репчук відбувся для збору коштів на складну операцію для нашого жителя Олексія Колотило.

На свято дитини прийшло чимало присутніх, серед них секретар Глибоцької селищної ради Олена Бадюк, яка внесла благодійний внесок для лікування Олексійка від  Глибоцької селищної ради,  голова  Григорій Ванзуряк та депутатського корпусу в сумі 10 000 тисяч гривень, та профспілкового комітету 1000 гривень, в. о. старости Майя Топало, майданчик “Друзів” з села Кам’янка, які організували благодійний ярмарок.

А на благодійному концерті було зібрано  6 350 гривень які дані матері Марті Колотило. За що вона вдячна організаторам заходу та всім жителям села.