Турнір з футболу між учнями закладів освіти району та працівниками Глибоцького РВ національної поліції

Сьогодні, напередодні Дня захисту дітей, на спортивному майданчику Глибоцької РДЮСШ був проведений турнір з футболу між учнями закладів освіти району та працівниками ювенальної превенції Глибоцького РВ національної поліції. В змаганнях взяли участь команди Черепковецького ЗЗСО, Глибоцької РДЮСШ та команда Національної поліції. Турнір організовано і проведено в рамках відзначення Дня захисту дітей, а також профілактики правопорушень серед учнівської молоді та пропаганди здорового способу життя. Ігри, а їх було зіграно 3, були динамічними та насиченими цікавими моментами. Кожна команда намагалася показати свою технічну майстерність та відмінну фізичну підготовку. Найцікавіша гра відбулася між командою поліції та вихованцями Глибоцької РДЮСШ.
Отож в підсумку переможцем стала команда Національної поліції, 2 місце посіли учні Черепковецького ЗЗСО, третю сходинку посіли наймолодші учасники турніру (2007-2008 р.н.) – команда вихованців Глибоцької РДЮСШ.
Найкращими гравцями турніру стали Унгурян Василь, Ковшар Олексій та Урсу Валентин, їх нагороджено цінними подарунками.
Захід проведений за сприяння відділу з питань виховної роботи, позашкільної освіти , молоді та спорту управління освіти Глибоцької РДА (Нестерюк С.Б.) та Ювенальної Превенції Глибоцького відділення поліції ГУНП. Всі учасники команд-переможців були нагороджені призами.