традиційний футбольний турнір пам’яті загиблих спортсменів ФК «Вовчинець»

12 травня у святковий День Матері в селі Старий Вовчинець відбувся турнір з футболу пам’яті колишніх футболістів ФК «Вовчинець», які трагічно загинули на Драгобраті у Карпатах (М. Чернявського, Ю. Каменюка, В. Кінащука).

В турнірі прийняли участь шість команд першості Глибоцького району, в яких грали як молоді футболісти, так і майстри крайового футболу, а саме команди ФК «Глибока», ФК  «Волока», ФК «Кам’янка», ФК «Тереблече», ФК «Станівці» та господарі турніру ФК «Вовчинець» . Команди були розподілено на дві групи, ігри проходили по коловій системі. Дві кращі команди з групи вийшли до фіналу.

У фінальному двобої зустрілися ФК «Глибока» та ФК «Кам’янка».  Фінал проходив в напруженій цікавій боротьбі і закінчився перемогою ФК «Кам’янка» з рахунком 2:1.

Суддівський комітет визначив кращого воротаря  (Микола Пелепяк ФК «Глибока»), кращого гравця турніру (Роман Алергуш ФК «Кам’янка») та кращого бомбардира (Василь Кузик ФК «Кам’янка»).

Організатори турніру висловлюють подяку всім, хто прийняв участь у турнірі та допоміг у його організації.

Також хочеться згадати футболіста, тренера, зірку – легенду Українського та світового футболу Валерія Лобановського, який 17 років як відійшов у вічність саме 13 травня.