Родинне свято у Глибоцькій центральній районної бібліотеці

Сьогодні, 10 травня читальному залі Глибоцької центральної районної бібліотеки відбулося справжнє родинне свято, присвячене Дню Матері.
Саме, від матері ми отримуємо перші поняття про щастя, добро і ласку, які нерозривно пов’язані з образом найдорожчої для нас людини – матері. Від неї ми одержуємо життя. Вона вчить нас людських правил, оживляє наш розум, вкладає у наші вуста добрі слова.
До нас на свято завітали матері надзвичайно талановитих, обдарованих, творчих дітей: Півонію Рибарчук, Аллу Сторожук, Олену Сторожук, Вероніку Габор та Людмила Лупу. Це мами, які завжди підтримують своїх дітей, вчать та надихають.


А також, поважні гості: начальник відділу культури і туризму Глибоцької РДА – Олена Рєпіна, керівник апарату Глибоцької РДА – Валентина Безверхня та учні Глибоцької гімназії з вчителем Людмилою Скібінською.
Кожна мама на світі любить свою дитину, віддає їй всю себе без залишку, радіє успіхам. Під час свята мами з особливим трепетом ділилися секретами виховання прекрасних, талановитих, творчих дітей. Саме, ці мами оточують своїх обдарованих дітей любов’ю і увагою, незважаючи на повсякденні турботи, дарують їм спокій та щастя, невтомно віддають своє тепло, підтримуючи добрим словом, надихаючи на творчість і працю.
В подарунок для своїх матусь та всіх присутніх у залі прозвучали музичні номери: пісня у відео-записі Андрія Рибарчука «Ніч, яка місячна…», пісня на слова Олени Рєпіної «Квіти для мами» у виконанні Олександри Євтух та музичні композиції від сім’ї Габор та Лупу.
Олена Рєпіна презентувала свої вірші «Сирота» та «Всміхнися, мамо!» із збірки «Всміхнися жінко!». Валентина Безверхня привітала всіх матерів та подякувала цікаво проведений захід.
На завершення працівники культури виконали спільно з учасниками заходу «Молитву за Україну».