Вшанування учнів Глибоцького району – переможців обласного та державного етапу інтелектуальних змагань «Юна еліта-2019»

Сьогодні, 10 травня, відбулася щорічна урочиста церемонія вшанування учнів району – переможців обласного та державного етапу інтелектуальних змагань «Юна еліта-2019». На свято були запрошені почесні гості : заступник голови Глибоцької райдержадміністрації – Віталій Коломієць, голова Глибоцької районної ради – Петро Панчук, начальник відділу освіти Глибоцької ОТГ- Юрій Чубрей, голови ОТГ – Валентин Глопіна, Валерій Сака та Григорій Коблюк.

Серед запрошених на свято були представники районної преси; дирекції шкіл, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та гімназії і, звичайно – гордість, надія, інтелектуальний потенціал нації, майбутнє України –  52 учня району, що власною працею, інтелектом, наполегливістю вибороли перемоги на обласному та державному етапах інтелектуальних змагань і конкурсів.

Першим зі словами вітання до присутніх звернувся начальник управління освіти Василь Барарюк, котрий наголосив, що юна інтелектуальна еліта району і цьогоріч вкотре довела, що у навчальних закладах Глибоччини працюють високопрофесійні педагоги і навчаються найкращі учні.

На завершення урочистотей начальник управління освіти Василь Барарюк вручив директорам кращих шкіл району та ОТГ Сертифікати, які  засвідчують, що дані заклади  плекають інтелектуальну еліту району.

Пролунали окремі слова подяки педагогам, батькам, працівникам управління освіти, методичного центру за вміння розпізнати талант і всебічне вприяння його розвитку.