У Черепківському Будинку народної творчості та дозвілля відкрили танцювальний зал

В Будинку народної  творчості та дозвілля села Черепківці за ініціативою художнього керівника, депутата Глибоцької селищної ради, Ольги Репчук урочисто відкрили танцювальний зал. Кошти які використанні на обладнання зали були виділені головою Глибоцької селищної ради Георгієм Ванзуряком, за що безмежно вдячні.

Святково прикрашена зала запросила понад три десятки дітей різно – вікової категорії які хочуть займатися красою танцю.

Ведучі Майя Карабовська та Вадим Копачук  розповіли  про значення танцю, про його історію, про те що, танець – це культура, релігія, професія, виховання, розвага, історія.

На свято була запрошена виконуюча обов’язки старости старостинського округу сіл Черепківці та Новий Вовчинець  Глибоцької селищної ради Майя Топало, яка привітала всіх присутніх добрими словами та побажаннями для подальшої роботи танцювальної групи, доречі якою буде керувати Наталія Унгурян. Вона зі своїм братом Василем вітворили танець “Румба денс мікс”.

Також прозвучали пісні “Над Україною” у виконані Вікторії Величко, “Киця – киця” Влади Борчі, “Памя’тай про Україну” Наталії Клоченко,”Фантастична жінка” Надії Заболотнюк, “Плакала” Майї Карабовської.